BEERSEL - Bejaardencentrum De Ceder viert carnaval

C21

BEERSEL - Bejaardencentrum De Ceder viert carnaval

Editiepajot_bart_devill__carnaval_in_de_ceder
Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill__carnaval_in_de_ceder1
Foto © Bart Devillé
 

In Bejaardencentrum De Ceder in Beersel werd carnaval gevierd met de bewoners. Niet zo ongewoon dat er wordt gefeest in de Ceder. Volgens Veerle Cornelis valt er iedere maand wel wat te vieren.

En de bewoners zijn er niet rouwig om.Veerle Cornelis van de Ceder: “ Hoe meer dat er kan gevierd en gefeest worden, hoe beter. Zowel voor de bewoners als voor onszelf. Dit zorgt steeds voor een goede ambiance.
Buiten de jubilea en de viering(-en) van een 100 jarige wordt er nog gefeest met Sint Valentijn, Pasen, Moeder- en Vaderdag, de daguitstap, de sneukeltocht, de barbecue, het tuinfeest, Sinterklaasfeest en Kerstfeest.
Veerle Cornelis: “Onze bewoners liggen er echt op los om zoveel mogelijk mee te kunnen vieren. Hoe meer dat ze kunnen feesten, hoe liever ze het hebben. En vooral wanneer ze zelf wat kunnen doen en op de planken komen, belanden ze in de hoogste hemel.
Voor het carnavalfeest nu waren de ‘vedetten’: Lily Castel, goochelaar Marcelino, humorist zanger Fred Geirnaert en toetsenman Ronny Marino.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief