Veel joggers voor Lentejogging 2012 in BEERSEL

C21

Veel joggers voor Lentejogging 2012 in BEERSEL

Editiepajot_bart_devill__lentejogging_dworp
Foto © Bart Devillé
 

De Lentejogging(vroegere Herisemjogging) georganiseerd door Joggers Beersel, kon ook dit jaar op een meer dan bevredigende opkomst rekenen. Dit niettegenstaande de concurrentie van een jogging in Waterloo, georganiseerd door de Federatie Brabant Wallon, en uiteraard Carnaval Halle.

Bij de jeugd(500 en 1.000m) kwamen een zestigtal jongeren aan de start, voor de familiejogging(4,7km) en voor de lange afstand respectievelijk 184 en 206 lopers en loopsters.
De 500m werd gewonnen door Arne Van Cauwenberge voor Rube Decoster, Kato Baetens, Yana Pauwelijn en Lander Villé. De 1.000 m door Traistan Fraai voor Arne Vancauwenberghe, Jochen Pauwelijn, Silke Peetroons en Jarne Borremans. In de familiejogging toonde Koen Lintermans zich de sterkste voor Eric Wonzy, Vincent Botte, Jonathan Triffin en Danny Baut. Op de 11,7 km kwam David Stevens als eerste over de aankomstlijn voor Timothy Van Houtem, Sven Nijs, Wesley De Mulder en Bart Rosseels.
Joggers Beersel werd opgericht in 1995 onder impuls van Flub Vandenbrande, François Vanhessen en Jos Debecq. Jaarlijks organiseerden zij een jogging die de naam Herisemjogging mee kreeg en startte van aan de Vredezaal in Dworp.
Toen deze laatste zaal haar deuren sloot werd uitgeweken naar het Gildenhuis en zaal Ons Huis, eveneens in Dworp. De naam Herisemjogging(deze liep langs de Herisemmolen in Alsemberg) werd gewijzigd in Lentejogging, met start en aankomst aan het Gildenhuis en Ons Huis in Dworp. De nieuwe omloop liep wel langs en door het Hallerbos.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mrt 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief