BEERSEL - Laura Roelandt uit SINT-PIETERS-LEEUW werd de nieuwe Miss DWORP

C21

BEERSEL - Laura Roelandt uit SINT-PIETERS-LEEUW werd de nieuwe Miss DWORP

Editiepajot_beersel_miss_1_foto_deville
Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_beersel_miss_2_foto_deville
Foto © Bart Devillé
 

De 37ste Miss Dworp verkiezing is achter de rug. Het kroontje met goedgevulde prijzenpot ging dit jaar naar Laura Roelandt uit buurgemeente Sint-Pieters-Leeuw. Zij is 19 jaar en studeert voor vastgoedmakelaar.

Eerste eredame werd Mara Maccan(17), een studente Economie -Moderne Talen en muzikale duizendpoot, eveneens uit Sint-Pieters-Leeuw en tweede eredame Karen Smets(18) woont in Lubbeek.
 
De prijs van de kaartenverkoop werd in de wacht gesleept door Samia Ben Said, het publiek had het dit jaar ook voor de nieuwe miss, Laura Roelandt, en de kandidaat missen vonden Samia Ben Said de sympathiekste van de bende.
 
Door dat er dit jaar minder kandidaten kwamen opdagen dan voorgaande jaren en er tijdens de show slechts één vedette (Boogie Boy) optrad- in het verleden zorgden meestal twee zangers of zangeressen voor de ambiance- waren de verwachtingen dan ook dat de bekendmaking van de miss op een deftig uur zou kunnen doorgaan.
 
Het viel echter helemaal anders uit. Al met de openingsdans van de kandidaten liep het mis door een geluidspanne. Deze dans moest dan ook helemaal worden overgedaan. Kwam dan nog bij dat Boogie Boy, wiens optreden gepland was vanaf 22u, een half uur later op de planken verscheen omdat niet alle vips tijdig hun bord hadden leeg gegeten.
 
Al bij al werd deze 42ste Dworpse Show met o.m. ook optredens van Danscentrum Pirouette en gepresenteerd door Cynthia Reekmans, eens te meer een groot succes in een ziedende Meent. De komst van showbeest Boogie Boy was hier uiteraard niet vreemd aan.
Het is dan ook al een vaststaand feit dat de organisatoren, de Vriendenkring Pater Briers, ook dit jaar de pater in Guatemala heel wat (financiële) middelen zullen kunnen bezorgen voor zijn project.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief