BEERSEL - Jeugdafdeling De Alsembloem terug op de planken

C21

BEERSEL - Jeugdafdeling De Alsembloem terug op de planken

Editiepajot_bart_devill__jeugd_alsembloem_2012
foto Bart Devillé
 

Begin september 2010 startte de toneelvereniging De Alsembloem een eigen jeugdafdeling op. Op 21 en 22 april staan zij terug op de planken met ‘HLZHI: tieners’. De opvoeringen vinden plaats zaterdag 21 april om 20u en zondag 22 april om 15u in Ons Parochiehuis in Sint-Genesius-Rode.

Loes Van Eesbeeck regisseert. Zij begeleidde de elf jeugdige acteurs die hun voorstelling, door middel van improvisatie, lieten uitgroeien tot een ware ‘love story’.
De elf jeugdige acteurs zijn: Frederik-Jan Billiet, Zeno Debraekeleer, Nikki Deras, Laura De Vroede, Lisa Kellaert, Britt Mievis, Laure Raymackers, Jeremias Uyttenbroeck, Semele Uyttenbroeck, Fedra Vanhee en Mathias Xhibitte.
Tickets kosten 5 euro en zijn te verkrijgen bij alle jeugdspelers of te bestellen via info@dealsembloem.be .
Voor wie moeite heeft met de titel van het stuk: HLZHI, dit staat voor ‘Het Leven Zoals Het Is’ en de regisseur Loes Van Eesbeeck, zij is al jaren een gewaardeerd lid van De Alsembloem. Recent speelde zij mee in ‘Ja ja maar nee nee’ en in ‘Liefde half om half’. Ook op het gebied van jeugdwerking verdiende zij haar sporen. Zo was ze jaren lid van de Scouts en Gidsen in Rode en werd nadien zelf leidster en groepsleidster. Nadien was ze actief in de vzw Jeugdwerkgroep Rode.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief