LIEDEKERKE / BEERSEL - Classica Elsemaa schenkt 750 euro aan vzw De Valier

C21

LIEDEKERKE / BEERSEL - Classica Elsemaa schenkt 750 euro aan vzw De Valier

Editiepajot_liedekerke2_cheque_valier_foto_delcourt
Foto © Jacky Delcour
 

Eind oktober 2011 vond de eerste editie van Classica Elsemaa plaats, een tweedaagse veldrit op de site van de Herisemmolen te Alsemberg. De opbrengst ervan, 750 euro werd geschonken aan vzw De Valier.

Dit gloednieuwe initiatief was een schot in de roos en kon zowel de talrijke deelnemers als het massaal opgekomen publiek bekoren. Van bij de oprichting vond de organisatie ook belangrijk dat de eventuele winst van dit initiatief aan een goed doel zou geschonken worden. Bij de keuze hiervan lieten ze hun heel graag inspireren door één van de deelnemers aan de Gentleman’s classic (de cross voor recreanten).
 Eén van de deelnemers aan de Gentleman’s classic liet zich voor zijn deelname sponsoren door vrienden en familie. Kris Van Parijs schonk de opbrengst hiervan aan vzw De Valier, een dienstverleningscentrum voor volwassen personen met een aangeboren handicap of een niet aangeboren hersenletsel. Een paar bewoners van dit centrum kwam Kris ook persoonlijk aanmoedigen tijdens de wedstrijd.
Vanuit de organisatie wil ook graag zijn steentje bijdragen en overhandigde het centrum dan ook een cheque van 750 euro.
Noteer nu alvast het weekend van 27 en 28 oktober 2012 in de agenda. Dan zal de 2e editie plaatsvinden van de Classica Elsemaa, met dezelfde ingrediënten dan vorig jaar: een mooi parcours, een spannende cross voor jeugd en elites zonder contract maar ook jeugdinitiatie en uiteraard ook de gentelman’s classica in het prachtige decor rond de herisemmolen.
De Classica Elsemaa loopt samenwerking met de gemeente Beersel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2012
Felix Merckx
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief