SINT-GENESIUS-RODE / BEERSEL - Metaaldieven op heterdaad betrapt

C21

SINT-GENESIUS-RODE / BEERSEL - Metaaldieven op heterdaad betrapt

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Op 13 juni 2012 omstreeks 11.15 uur werd de politie van PZ Rode gecontacteerd door een alerte buurtbewoner omdat hij gezien had dat onbekenden uit de tuin van een woning in de Ransberg kwamen.

Terwijl de politie ter plaatse gingen, trachtten de onbekenden met behulp van een ijzeren baar een riooldeksel te stelen, maar ze werden op heterdaad betrapt. De daders, twee mannen (20 jaar en 44 jaar) en een vrouw (30 jaar) van Roemeense nationaliteit en zonder vaste verblijfplaats in België, werden naar het commissariaat overgebracht. Bij de fouille van hun wagen werd in een opbergvak in de deur langs de bestuurderszetel een mes aangetroffen. Na het nemen van een foto en vingerafdrukken mochten de drie daders het commissariaat verlaten. Op last van het parket kregen ze, als gevolg van de Salduzwetgeving, een uitnodiging mee om zich op een tijdstip van hun keuze aan te bieden voor een verhoor. De daders waren tot op heden onbekend bij de politie.
Gaatjesboorder
In de nacht van 11 op 12 juni trachtten onbekenden in te breken in een woning aan de Kerkveldstraat te Beersel. De daders hebben gepoogd een vensterraam aan de achterkant van de woning te openen door het boren van een gaatje in het raamkozijn, maar ze slaagden er niet in om het raam te openen en de woning te betreden.
In de nacht van 12 op 13 juni was er ook een gaatjesboorder aan het werk in de Rozenstraat. Dit keer slaagde de dader er wel in via een gaatje in het raamkozijn een raam in de achtergevel te openen en de woning te betreden. Er werden twee GSM’s, een handtas en een geldsom gestolen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief