Het OCMW van BEERSEL verhuist

C21

Het OCMW van BEERSEL verhuist

Editiepajot_bart_devill__verhuis_ocmw
Foto © Bart Devillé
 

Op vrijdag 15 juni verlaten de administratieve diensten van het OCMW hun tijdelijke onderkomen in de Guido Gezellestraat 126 en keren terug naar de vertrouwde stek aan de Torleylaan te Huizingen.

Toch zal het ook voor het OCMW personeel even wennen worden, niet alleen aan de nieuwbouw waarin zij terecht komen. In de grondig vernieuwde oude bouw krijgen zij immers ook buren die willen intekenen op het ambitieuze project van het Sociaal Huis van Beersel.
Wanneer alles in en rond het gebouw in orde is, zal er een officiële opening volgen en dan zullen ook alle geïnteresseerde burgers in de namiddag een bezoekje kunnen brengen aan het gebouw tijdens een opendeurdag.
Door de verhuis zal het OCMW enkele dagen moeilijk bereikbaar zijn: vanaf donderdagmiddag tot en met maandag. Vanaf dinsdag 19 juni is het OCMW opnieuw normaal te bereiken.
Ook in het nieuwe gebouw blijft het OCMW elke werkdag bereikbaar in de voormiddag van 8u15 tot 12u00 en in de namiddag na afspraak. Al de andere gegevens blijven ongewijzigd (Tel: 02 356 73 18, Fax: 02 356 25 90 en mail: info@ocmwbeersel.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief