BEERSEL - 5.015 euro voor Make a Wish

C21

BEERSEL - 5.015 euro voor Make a Wish

Editiepajot_beersel_schoolfeest_1_foto_olaf
Foto's © Olaf
 
Editiepajot_beersel_schoolfeest2__foto_olaf
Foto's © Olaf
 
Editiepajot_beersel_schoolfeest_3_foto_olaf
Foto's © Olaf
 

Op 24 maart heeft de ouderraad van Sint Victor Dworp een fuif georganiseerd ten voordele van Make a Wish. Het initiatief kwam er naar aanleiding dat de school geconfronteerd werd met een kindje dat jammer genoeg aan kanker lijdt. De opbrengst bedroeg 5.015 euro

De fuif werd een grandioos succes waar binnen Dworp nog van gesproken wordt. De ouderraad overweegt volgend jaar een nieuwe fuif, opnieuw gelinkt aan een goed doel.
De cheque met de mooie opbrengst van 5.015 € werd zondag tijdens het schoolfeest officieel overhandigd aan Make a Wish. Het zieke meisje zelf wil heel graag eens op uitstap gaan met grote broer en ouders naar Disneyland Parijs
Naar aanleiding van 150 jaar Sint-Victor sloten alle kinderen van Sint-Victor Dworp dit feestjaar af met hun jaarlijkse schoolfeest.
‘Back in Time’ was dit jaar het thema. Op allerlei gekende en minder gekende liedjes rond de thema’s Middeleeuwen en de tijd van de broeders en nonnen haalden de kleuters en de leerlingen van de lagere school hun beste danspasjes boven en trakteerden zo alle ouders, grootouders en vriendjes op een waar spektakel.
Na de dansopvoering van de klasnummertjes kreeg het kinderfeest een vervolg met springkastelen, schmink, viskraam, frisdrank, en allerlei versnaperingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2012
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief