Vlaams Belang-BEERSEL stelt eerste 10 kandidaten voor

C21

Vlaams Belang-BEERSEL stelt eerste 10 kandidaten voor

Verkiezingen_14102012_p200

Een maand voor de indiening van de lijsten stelt Vlaams Belang-Beersel zijn eerste 10 kandidaten voor. Klaas Slootmans (28) trekt de Vlaams Belang-lijst en fungeert tevens op de 6e plaats voor de provincieraad.

Klaas is master in de politieke wetenschappen en stond mee aan de wieg van de partijwerking in de Zennevallei. Beroepshalve is hij nationaal persverantwoordelijke, medewerker van Bruno Valkeniers en hoofdredacteur van het nationaal ledenblad van het Vlaams Belang.
Op de tweede plaats staat gemeenteraadslid Nadine Motten (49). Nadine zetelt reeds 12 jaar in de Beerselse gemeenteraad en kent intussen de Beerselse politiek door en door. Een sociale gezinspolitiek met voldoende én betaalbare kinderopvang blijven haar prioriteiten.
De derde plaats wordt ingenomen door gemeenteraadslid Nicolas Gadeyne (38) uit Huizingen. Een uitgebouwd jeugd-en sportbeleid en een vlottere verkeersontwikkeling zijn, zijn voornaamste aandachtspunten.
De lijst wordt verder vervolledigd door Christophe Toujour (30), Mélanie Peeters (23), Etienne De Greef (67), Myriam Plovie (26), Carolina Roelands (48), Marie-Jeanne Stoppie (65) en Raymond Borremans (75). De lijstduwer wordt binnenkort voorgesteld.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2012
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief