BEERSEL - Zenne en Zoniën zoekt ‘oude gloriën’

C21

BEERSEL - Zenne en Zoniën zoekt ‘oude gloriën’

Streekvereniging_z_en_z
Repro EP

Op vrijdag 28 september viert Streekvereniging Zenne en Zoniën haar veertigjarige bestaan met een gemoedelijke receptie in De Moelie in Linkebeek. Voor deze viering gaan ze op zoek naar oude gloriën

Zenne en Zoniën is opgericht door een tamelijk grote groep mensen die er van overtuigd waren dat de streek tussen Zenne en Zoniën geen zielloos verlengstuk van Brussel mocht worden. Later sloten talloze anderen daarbij aan. De doelstelling bleef en blijft onveranderd, de mensen kwamen en gingen. Om toch iedereen de kans te geven mee te vieren en over heden en verleden van onze streek van gedachten te wisselen op 28 september , willen wij graag zoveel mogelijk “oude gloriën” uitnodigen. Wie zulke “anciens” kent of er zelf één is, kan ons een seintje geven via zenne.zo@gmail.com of via 02/356.24.78, zegt Roger Swalens, voorzitter Zenne en Zoniën vzw.
Zenne en Zoniën is vooral actief in zes gemeenten in de Zennevallei: Beersel, Drogenbos, Halle, Linkebeek, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw en werkt volledig onafhankelijk. Zij volgen alle evoluties op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu (ondermeer via gemeentelijke en provinciale commissies ruimtelijke ordening, en via de gemeentelijke milieuraden) en houden ook de politieke ontwikkelingen nauwgezet in het oog.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief