HALLE / BEERSEL / SINT-PIETERS-LEEUW - De Kanaalbus op het water zet je op weg tot eind september

C21

HALLE / BEERSEL / SINT-PIETERS-LEEUW - De Kanaalbus op het water zet je op weg tot eind september

Opstapplaatsen
Repro EP

De zomer lijkt pas sinds vorige week echt begonnen en de schoolkoorts begint iedereen al terug naar het hoofd te stijgen. Binnenkort mogen we ons weer veel te snel aan langere files verwachten. Wil je toch nog in of uit Brussel geraken op een ontspannen en stressloze manier, probeer dan eens de Kanaalbus uit! Reizen via het water houdt je nog net iets langer in vakantiesfeer!

De Kanaalbus is ongetwijfeld het hipste én rustigste transportmiddel in, naar en van de hoofdstad. Van noord naar zuid, over het Zennekanaal, brengt de Kanaalbus je tweemaal per week van de groene rand naar het hartje van de stad en omgekeerd. 
Wil je een (half) dagje Brussel komen ontdekken, neem dan de Kanaalbus in Halle, Beersel, Kapelle-op-den-Bos, Vilvoorde …. en stap af aan de Becokaai (Saincteletteplein). In een oogwenk sta je op de Vismarkt, waar de voormalige dokken omgetoverd zijn tot een gezellig plein met heerlijke restaurantjes. Of wandel eens tot de prachtige site van Tour & Taxis, waar de statige pakhuizen van weleer zijn omgevormd tot een unieke ‘urban experience’ rond gastronomie, design en wellness. In de hele Brusselse kanaalzone staan trouwens tal van vernieuwende bouwprojecten op stapel die stilaan the place to be worden!
Wil je ook nog wel eens de stad uit en de benen strekken in een mooie groene omgeving? Neem dan je fiets mee aan boord van de Kanaalbus en laat je varen tot het schitterende park 3 Fonteinen in Vilvoorde. De boot meert vlakbij de ingang van het park aan, op enkele stappen bevind je je onder het bladerdak van enkele statige eeuwelingen die je verfrissende schaduwplekjes bieden. Fiets langs het kanaal terug, rij terug met het openbaar vervoer of scheep opnieuw in om je dagje groene rand in Brussel te beëindigen.
Meer info en reservaties (verplicht) via Rivertours: 02 218 54 10 - www.kanaalbus.b e
Praktisch: Van mei t/m september.
-Op dinsdag vaarroute: Halle, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw, Anderlecht, Molenbeek, Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, en terug. 
-Op donderdag: Brussel, Laken, Neder-over-Heembeek, Vilvoorde, Grimbergen, Humbeek, Zemst, Kapelle-op-den-Bos en terug.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief