Open BEERSEL opteert voor het getal 14

C21

Open BEERSEL opteert voor het getal 14

Editiepajot_bart_devill__open_beersel
Foto © Bart Devillé
 

Open Beersel opteert duidelijk voor het getal 14 of ‘14 kandidaten en 14 beleidspunten voor 14 oktober’. In 2006 werd nog met één liberale lijst naar de kiezer gestapt. Door inwendige strubbelingen kwam er uiteindelijk aan afscheuring. Op 14 oktober wordt het enigszins anders en met 14 kandidaten stapt Open Beersel naar de verkiezingen.

Lijsttrekker wordt gemeenteraadslid Barbara Danis, of de enige vrouw op nr 1 in Beersel. Zij wordt gevolgd door Bram Roosens, Ronny Ecker, Olivier Demol en Mureille Decuyper. De lijst wordt geduwd door de raadsleden Gilbert Houben op 14 en François Bergmans op 13.
Open Beersel zegt een lokale partij te zijn die gaat voor een degelijk en correct beleid. Correct naar iedere burger toe en degelijkheid terug te vinden in een aantal zeer duidelijke en sobere beleidslijnen.
Barbara Danis: “Hiertoe hebben wij een programma opgesteld, bestaande uit 14 beleidspunten. Wij willen, kunnen en zullen, ongebonden, de Beerselse burger blijven vertegenwoordigen en dit in de eerste plaats door naar hem of haar te luisteren. Wij zijn er immers voor de Beerselse burger. “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 sep 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief