Jaarmarktcomitee DWORP vierde zijn uittredende voorzitter

C21

Jaarmarktcomitee DWORP vierde zijn uittredende voorzitter

Editiepajot_bart_devill__maurits_debremaeker
Foto © Bart Devillé
 

De jaarmarkt van de Beerselse deelgemeente Dworp bestaat al sinds 1848. De organisatie is nog steeds, weliswaar met de steun van de gemeente, in handen van een jaarmarktcomitee. Maurits Debremaeker, al zowat 20 jaar voorzitter, werd gevierd op een gezellig samen zijn.

Inmiddels heeft hij wel zijn voorzitterschap over gelaten aan Marc Debremaeker, de zoon van zijn broer. Het blijft dus in de familie.
Tot vorig jaar was Marc ondervoorzitter en nu klimt hij dus een trede hoger: “ Zo mag je het in feite niet zien. De jaarmarkt van Dworp al zo lang een traditie, moet blijven bestaan en mag niet verdwijnen omdat het organiserend comitee geen voorzitter meer heeft. “
Maar de toekomst van het jaarmarktcomitee ziet er toch rooskleurig uit. Niettegenstaande het ontslag van Jozef Asselbergh en Hendrik Felis en het overlijden van Edgard Deneyer, hield het comitee niet op te bestaan. Integendeel, er kwamen nieuwe mensen bij.
Marc Debremaeker is nu de nieuwe voorzitter, Jozef Asselbergh en Hendrik Felis ere-bestuursleden en Maurits Debremaeker ere-voorzitter.
Marc Debremaeker: “Toen Maurits Debremaeker het jaarmarktcomitee in handen nam was het op sterven na dood. Vandaag bruist het terug van nieuw leven en dit vooral door zijn inzet en bezieling. Hij en ook zijn maten van toen, Jozef Asselbergh en Dré Felis, blijven achter de schermen wel mee werken. Zij zouden ook niet zonder kunnen. “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief