Eethuis De LUSTer in DWORP is een voltreffer

C21

Eethuis De LUSTer in DWORP is een voltreffer

Editiepajot_bart_devill__de_luster
foto Bart Devillé
 

Nadat Toine en Rosa, ter gelegenheid van hun pensioen, trakteerden op een laatste rondje in ‘hun’ Vredezaal te Dworp, kon niemand voorzien dat het zo lang zou duren vooraleer er terug ‘leven in de brouwerij’ kwam.

Het was Jo Musiek van Jo en Ko die zowel de ‘Vredezaal’ als het café huurde. De zaal werd grondig aangepakt en vernieuwd volgens de huidige geldende normen. Het café werd resto-bar ‘plan B’. Bleek de vernieuwde ‘Vredezaal’ een succes, het liedje van resto-bar ‘plan B’ bleef niet lang duren.
In de plaats nu kwam eethuis ‘De LUSTer’ en dit blijkt een voltreffer. Sfeer en gezelligheid zijn de troeven en men vergast de klanten op een traditionele keuken met een mediterane toets. Dieter De Smet en Danitza Geboes zijn de uitbaters en in de keuken zwaait chef Karel Hoebanx de scepter.
En het zijn geen beginnelingen of avonturiers. Zo was Dieter al zaalverantwoordelijke van de Mouterij in Halle werkte ook in de Triangel. Danitza kent ook het klappen van de horeca zweep en Karel stond al in de keuken van Terborght, Toma Maté, Vieux St.Martin en nog andere.
Af en toe kwam Dieter eten in plan B en toe hij hoorde dat de uitbaters er mee stopten twijfelde hij niet lang: “ Deze zaak had nu eens alles mee: goed gelegen, gemakkelijk bereikbaar, goed uitgerust en gezellig ingericht. “
En De LUSTer doet het blijkbaar. Zonder veel publiciteit te maken zit de zaak tijdens het weekend aardig vol. Tijdens de week wordt ’s middags een dagschotel geserveerd. Er wordt gezorgd voor seizoensgebonden menuke’s en alles van A tot Z wordt ter plaatse bereid. Ook zijn vegetarische gerechten ter beschikking en werkt men met verse pasta’s. De LUSTer is gevestigd op de Alsembergsestwg 572b te 1653 Dworp. Tel. 02/356.53.92. Keuken open: van 12u tot 14u30 en van 18u tot 22u. Gesloten op dinsdag en woensdag.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief