Avondjaarmarkt BEERSEL komt er aan

C21

Avondjaarmarkt BEERSEL komt er aan

Editiepajot_bart_devill__avondmarkt_beersel_2011
Avondmarkt 2011. - Foto © Bart Devillé
 

Sinds de jaarmarkt van Beersel werd omgevormd tot een avondjaarmarkt ging het succes maar steeds in goede richting. Uiteraard viel de opkomst en belangstelling eens wat tegen, maar dit had dan meestal te maken met (ongunstige) weersomstandigheden.

Dit jaar vindt de avondjaarmarkt plaats op zaterdag 22 september.
Om 17u wordt de avondjaarmarkt officieel geopend door burgemeester Hugo Casaer en schepenen. Er wordt ook hulde gebracht aan het standbeeld van de gesneuvelden, muzikaal opgeluisterd door de Koninklijke fanfare ‘Eendracht maakt Macht’ uit Lot.
Een traditie op de avondjaarmarkt van Beersel is ook de Kunstmarkt in de gemeentelijke feestzaal. Vrijdag 21 september om 20u vindt de vernissage plaats.
 
De kunstmarkt kan ook bezocht worden op zaterdag en zondag. Ter gelegenheid van de avondmarkt ook dit jaar plantjesweekend in het kader van ‘Kom op tegen Kanker’.
De markt is zoals elk jaar in de Hoogstraat en op de Ukkelsesteenweg gratis Rommelmarkt vanaf 14u. Voor meer info 0473/57.11.73.
Avondjaarmarkt is ook feest in de straat met: Madammen from Ipanema, Streetband Music Dream, traditionele accordeonist, steltlopers, Mevrouwtje mevrouw met haar kamermeisjes, kindergrimeur, kapster, ….
Op het podium zorgt Clown Rocky voor de show. Verder is er verenigingsanimatie met o.a.springkasteel en in samenwerking met CC de Meent De kleinste cinema ter wereld, de Nostalbus(tentoonstelling over de geschiedenis van het vervoer in de regio) en quiz in teken van het nieuwe cultuurseizoen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief