Jaarmarkt van LOT biedt voor elk wat wils

C21

Jaarmarkt van LOT biedt voor elk wat wils

Editiepajot_bart_devill__jaarmarkt_lot_2012
Jaarmarkt Lot 2011. - Foto © Bart Devillé
 

De jaarmarkt van Lot biedt echt voor elk wat wils ; zowel het klassieke jaarmarkt gebeuren, animatie en cultuur. Is de eigenlijke jaarmarkt geprogrammeerd voor zaterdag 29 september is het al volle bak vrijdag 28 september.

Zo is er al de opening van de boekenbeurs, tentoonstelling gemeentelijke basisschool en kunsttentoonstelling in zaal Blokbos.
Een klassieker van formaat is uiteraard Koerrock in de tent op de speelplaats van de jongensschool met dit jaar: laureaat DJ contest, DB Laaionhead, Alana Dante, DJ Dimaro en Fred Astèr. Zaterdag op Koerrock Jamez, The Wolf Banes, The Kids en Creep.
Met de jaarmarkt zaterdag 29 september zijn de marktkramers met hun standen terug te vinden in de Dworpsestraat en Pastoriestraat, de rommelmarkt in de E.Debusscherstraat en de kermis op het Articplein.
Aan de kerk moet je vooral zijn voor de gezelligheid met kraampjes, drank- en eetgelegenheden van verenigingen en groepen, springkastelen, kleine hoevedieren en pluimvee. Op het podium optredens van allerlei artiesten met o.a. Get Ready en show van Lotse kapper Rudi. Afsluiter is de traditionele pensenworp.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief