BEERSEL/ HALLE - In the Shadow of Elvis in cc de Meent

C21

BEERSEL/ HALLE - In the Shadow of Elvis in cc de Meent

Jesse_wilkings
Jessewilkings1
 

Wanneer Geert Willemijns je voorbij stapt in de regio Zennevallei, Pajottenland of Zenne en Zoniën ga je onwillekeurig eens je hoofd draaien. Voor velen is het ècht Elvis Presley die hen voorbij stapt. Komt er nog bij dat Geert( artiestennaam Jesse Wilkings) niet alleen in zijn doen en laten de look van Elvis heeft, maar ook de nummers van “The King” op een onnavolgbare wijze brengt. Zaterdag 6 september om 20u (deuren 19u) brengen Geert Willemijns of Jesse Wilkings(staat voor Willemijns en the King) en The Rocketeers in cc de Meent te Alsemberg een avond de grootste en mooiste Elvis-hits.

“Vorig jaar konden wij o.m. dank zij Sixtiemusic Events voor de eerste maal een show verzorgen in de Meent. En het werd een succes met meer dan 400 aanwezigen uit heel het land. Omdat Sixtiemusic Events opteerde voor een tweejaarlijkse show, besloten Sandra (Borremans en levensgezellin) en ikzelf ook dit jaar een avondvullende show- en het zal er stuiven- te brengen. Ook al gezien de voorbereidingen en de inspanningen die wij leverden om iets te brengen dat “af” was.”
In the Shadow of Elvis gaat dus door zaterdag 6 september in de Meent te Alsemberg vanaf 20u(deuren 19u). Kaarten kosten 10 euro, alleen genummerde plaatsen. Liefst reserveren via sandra.borremans@pandora.be of  0478/41.22.13 .
Elvis leeft dus ook nog in de Zennevallei?!..... “Ik ben een geboren en getogen Hallenaar, mijn broers speelden allemaal voetbal en ik was de enige die zong. Aanvankelijk geraakte ik vooral bekend als Jessy James, de leadzanger van de groep “Mad”. Via playback wedstrijden belandde hij bij Elvis en dank zij vriendin Sandra nam hij de Elvis-draad terug op, met het bekende resultaat!
En nog een toeval?!..... Geert Willemijns werd geboren op 26 september 1956.. Deze geboortedatum stemt overeen met deze datum die in Amerika werd uitgeroepen tot de officiële Elvis-Day. Met andere woorden, Geert imiteert niet alleen Elvis, hij werd ook geboren op Elvis-day.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2008
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief