BEERSEL - Bewonersfeest Zennehart groot succes

C21

BEERSEL - Bewonersfeest Zennehart groot succes

Zennehart_05
Zennehart_05
 

Het nieuwe concept van de Zomerse Zaterdag, op maat van de bewoners, is een groot succes gebleken: Leuke deuntjes en marsen van de fanfare ‘De Eendracht’ van OLV-Lombeek, fantastisch lekkere kriek Lambiek of Geuze Lambiek en gracieus belegde boerenboterhammen met Brabantse plattekaas, pijpajuin en radijsjes of een ruim gemeten ‘schelle’ geperste kop met mosterd, ajuintjes en fijne augurkjes. Meer moet dat echt niet zijn !!

Zelfs het weer viel mee
Jawel, slechts op de middag een lichte bui waardoor enkele bezoekers zullen hebben afgehaakt, maar niettegenstaande dat toch wel een mooi bezoekersaantal. De bonnetjes gingen dan ook vlot over de spreekwoordelijke toonbank. De bewonersd zelf werden door de vrijwilligers getrakteerd op een Kriek of Geuze Lambiek.
 
 Mariëlle Tielemans, Directrice Bewonerszorg en tevens lid van de vrijwilligersvereniging Vrij Zennehart: “Een organisatie als de Zomerse Zaterdag sluit zeer mooi aan bij één van de elementaire opdrachten van een rustoord. Het is immers van zeer groot belang voor onze bewoners dat we hen zoveel mogelijk laten deelnemen aan het sociaal leven. Daartoe brengen we desnoods het sociaal leven naar het rustoord zelf. Het concept van dit feest is bovendien perfect op hun maat: een namiddag vertier en plezier zoals ze dit gekend hebben bij de traditionele dorpsfeesten van vroeger. Dat dit georganiseerd wordt door een groep vrijwilligers, allemaal vrienden onder elkaar, maakt het alleen nog waardevoller, ook voor onze bewoners”
 
Zwaarwichtige mannen
Het gezamelijk gewicht van de mannen van Vrij Zennehart was de sleutel tot het winnen van een korf streekproducten, geschonken door het streekproductencentrum van Halle. De winnaar, Yves Pasteel uit Sint-Pieters-Leeuw en echtgenote Nathalie De Proost, zaten er met 458 kg slecht 1 kg naast en mocht de korf mee huiswaarst nemen.
Meer foto’s over dit feest voor de bewoners van Zennehart is te bekijken op de blog van het rustoord via www.zennehart.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2008
Editiepajot
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief