BEERSEL - Werken Alsembergsesteenweg af eind december

C21

BEERSEL - Werken Alsembergsesteenweg af eind december

Editiepajot_bart_devill__werken_alsbstwg
Foto © Bart Devillé
 

In de tweede helft van maart startte het Agentschap Wegen en Verkeer met het structureel onderhoud van de Alsembergsesteenweg (N235) tussen de rotonde in Linkebeek en de Pastoor Bolsstraat in Alsemberg. Er werd en wordt in fases gewerkt en volgens de huidige timing zullen de werken eind december 2012 in hun geheel beëindigd zijn.

In de komende weken kunnen de boordstenen en de fietspaden gegoten worden in fase 2 van aan de Schaveyslaan tot aan de Sanatoriumstraat. Eind november zullen de werken tussen het kruispunt met de Schaveyslaan en het kruispunt met de Sanatoriumstraat afgerond zijn.
Aan de laatste fase, tussen het kruispunt met de Sanatoriumstraat en het kruispunt met de Pastoor Bolsstraat, is de aannemer ondertussen gestart met de opbraak van de rijweg en fietspaden. Deze fase zal afgerond zijn voor het kerstverlof. Als de aannemer dit jaar niet meer kan asfalteren door de weersomstandigheden, zal de asfalt toplaag in het voorjaar van 2013 gelegd worden. Het verkeer kan ondertussen al over de weg rijden.
Aan het kruispunt van de Alsembergsesteenweg, de Sanatoriumstraat en de Beukenstraat zal de rijweg van de Beukenbosstraat worden verbreed om de zichtbaarheid te verbeteren en de verkeersveiligheid te verhogen. Het kruispunt aan de Pastoor Bolsstraat zal ook voorzien worden van nieuwe voet- en fietspaden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief