BEERSEL - Provinciaal Comité Brabant van KBVB zet actie ‘Een club met een hart’ op

C21

BEERSEL - Provinciaal Comité Brabant van KBVB zet actie ‘Een club met een hart’ op

Editiepajot_bart_devill___clubs_met_een_hart1
 

Overtuigd van het belang om defibrillators in elke sportinfrastructuur te hebben, was het Provinciaal Comité van Brabant van de KBVB op zoek naar oplossingen om de clubs in deze optiek te kunnen helpen. Dramatische feiten gaven het Provinciaal Comité gelijk en het besloot dan ook verdere stappen te ondernemen.

Er werden gepaste partners gevonden - VDV Safety en Innomediq – en het comité besloot om haar actie ‘Een club met een hart’ op te starten. De voorstelling er van vond plaats bij VDV Safety Alsembergsesteenweg 747 in 1653 Dworp.
Dank zij de partners kunnen clubs en andere sportverenigingen zich naast een AED(Automatische Externe Defibrillator is een medisch toestel dat door iedereen mag gebruikt worden tijdens een reanimatie. Het geeft, na analyse van het hartritme van het slachtoffer en indien het nodig zou zijn, een elektrische schok) een gans pakket aanschaffen dat o.m. mogelijkheden tot financiering, onderhoudsvoorschriften en de opleiding voor het gebruik er van bevat.
Een en ander werd voorgesteld door Luc Verdood, voorzitter van het Provinciaal Comité, Marc Roosens Regional Manager Brabant van de K.B.V.B. en de zaakvoerders van VDV Safety en Innomediq.
Clubs kunnen de AED (kostprijs alles inbegrepen 2.100 euro) aankopen zonder- of met marketingondersteuning. In het laatste geval kan de club sleutelhangers(verpakt in een polybag voorzien van een foldertje met club logo) bekomen bij VDV Alsembergsesteenweg 747 in 1653 Dworp.
De clubs die geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een AED of meer info wensen kunnen zich wenden tot het Provinciaal Comité Brabant van de KBVB.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief