HALLE/ BEERSEL - ZVC Rubens in Hals Zaalvoetbal Verbond

C21 Css

HALLE/ BEERSEL - ZVC Rubens in Hals Zaalvoetbal Verbond

Editiepajot_rubens

Na 2 jaar actief te zijn in het zaalvoetbal verbond Belleheide-Gooik spelen ZVC Rubens vanaf september dichter bij huis, namelijk in het Hals zaalvoetbalverbond.

Deze beslissing kwam er door enkele extrasportieve redenen. Ondanks de goede samenwerking met de bond was het voor de, Beerselse jongeren, telkens weer een verre verplaatsing naar Gooik en Belleheide.

Hierdoor haakten al enkele van onze leden af. Het bestuur is dan ook zeer tevreden te kunnen vaststellen dat er sinds de inschrijving in het HZVV een wachtlijst is voor nieuwe leden, aangezien er maar 15 ingeschreven kunnen zijn.
 
Naast de inschrijving in het HZVV werken ze ook beter samen met andere Beerselse verenigingen. De nieuwe fusieclub, Sporting Beersel, is steevast hun partner voor vriendschappelijke wedstrijden. Verdere samenwerking in de toekomst is dan ook niet uitgesloten.
 
De keepers krijgen daarnaast ook sinds dit seizoen keepertraining van Ronald Meurisse, de keepertrainer van SK Beersel Drogenbos.
 
Als er voorstellen komen vanuit andere verenigingen is het bestuur uiteraard steeds klaar om deze te bespreken.
 
ZVC Rubens werd opgericht in 2005 onder de naam ZVK Bluemoon Beersel met als doel sportief-kansarme Vlaamse jongeren opnieuw aan te zetten tot sport. Ook sociale ontwikkeling in groepsverband is een van de streefdoelen. Sportieve resultaten zijn hieraan ondergeschikt.
 
Als commercieel gebaar werd de naam in 2006 veranderd naar de naam van de hoofdsponsor, N.V. Rubens.
Voor 2009 verwachten ze nog te kunnen uitbreiden en overwegen ze een 2de team.
 
Vijf september starten ze het seizoen in derde afdeling van het HZVV om 22u in sportcomplex De Bres, metals tegenstander All Stars.
 
Voor meer info, http://www.zvcrubens.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2008
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 24 mei 2022
Marc Sluys | 20 mei 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 16 mei 2022
Hugo Devillé | 16 mei 2022
Hugo Devillé | 16 mei 2022

archief