BEERSEL - Preminiemen Davoc Lot vice-kampioen van Vlaanderen

C21

BEERSEL - Preminiemen Davoc Lot vice-kampioen van Vlaanderen

Editiepajot_beer_sel_lot_kampioen
Ingezonden foto
 

De preminiemen van Davoc Lot zorgden dit seizoen voor een stunt. Ze werden kampioen in hun reeks zonder ook maar een wedstrijd te verliezen. Ook de eindronde die hierop volgde, wonnen ze.

Hierdoor dwongen deze jongens hun deelname af op het Vlaams jeugdkampioenschap voor preminiemen. Elke provincie vaardigt hier zijn sterkste team af. Davoc Lot mocht de kleuren van Vlaams-Brabant verdedigen. Ze deden dit met verve. Ze behaalden een puike tweede plaats na Temse en mogen zich de vice-kampioen van Vlaanderen noemen.
Het Vlaams jeugdkampioenschap werd gespeeld in het Eurovolleycenter in Vilvoorde waar de jongens hun zilveren medaille in ontvangst mochten nemen van coach van het jaar Emile Rousseaux en van nationaal volleybalspeelster Hélène Rousseaux.
De ploeg van de preminiemen van Davoc Lot bestaat uit Nolan en Mathijs Scheepmans, Jelle Van Waeyenberg, Lars Cowé, Jasper Muylaert, Robbe Segers, Willem Ravenstein, Lowie Vancouteren, Geoffrey Aerts en Ewoud Van Roy. Coachen waren Kirsten Deceuckeleire en Ine Verhaeren.
In de volleybalcompetitie werden nog meer ploegen van Davoc Lot kampioen. Dat was onder meer ook het geval voor de preminiemen en kadetten meisjes en bij de miniemen, kadetten, scholieren en junioren jongens. Ook het recreatieteam van de heren en de dames werd kampioen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief