Het Belgisch Kampioenschap Random Attacks in BEERSEL

C21

Het Belgisch Kampioenschap Random Attacks in BEERSEL

Editiepajot_beersel
De oostersekrijgskunstschool van Dworp behaalde 5 gouden, 4 zilveren en 5 bronzen plaatsen. - Foto's © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Actiefoto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Senioren mannen blauwe tot zwarte gordel: 1 Stefan Steyart, 2 Olivier Doomst en 3 Charles De Marcilly / Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Senioren vrouwen blauw tot zwarte gordel: 1 Ellen De Bolster, 2 Sanne Terryn en 3 Kim Buselot / Foto © Elsie De Greef
 

Het Belgisch Kampioenschap Random Attacks ging door in Sportcentrum Kerkeveld in Beersel. De Oostersekrijgskunstschool van Dworp behaalde 5 gouden, 4 zilveren en 5 bronzen plaatsen.

De winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën van jong naar oud zijn geworden: Mohamed Mankouchi, Daito Van Hauwermeiren, Laurens De Cock, Fleur Maselis (kinderburgemeester van Beersel), Timothy Matthijs, Roselien De Nijs, Mathias De Leener, Laetitia Roosen, Pascal Huyghe, Stefan Steyaert, Ellen De Bolster, Juan Ponnet, Patrick De leener en Sonja Deferme.

“Random Attacks” is een wedstrijdvorm waarbij er niet rechtstreeks tegen zijn part­ner gestreden wordt, maar waarbij de uitvoerder de onaangekondigde aanvallen van zijn partner verdedigt en/of bevrijdingen maakt en deze demonstreert. Hierbij krijgt men efficiënte en spectaculaire actie te zien volgens de regels van de krijgskunst. Deze wedstrijdvorm is toegankelijk voor elke krijgskunst-beoefenaar die zelfverdedi­gingstechnieken in zijn discipline gebruikt.

Bart Van Hoef: “Als trainer, coach en bestuurslid van de Oosterse krijgskunst school en de federatie Euro Budo/VVA vzw ben ik bijzonder trots dat we dit Belgisch kampioenschap Ran­dom Attacks mogen organiseren. Na het succes van het Europees kampioenschap dat we in 2012 mochten organiseren, werd dit Belgisch Kampioenschap weer een hoogstand sportief gebeuren. Random Attacks zit duidelijk in een opwaarts spiraal en dat merkt de federatie Euro Budo/VVA héél duidelijk. Ook onze Waalse collega's werken hard om dit prachtig competitiesysteem verder uit te bouwen.“

 

Morgen, zondag 12 mei organiseert de OKS vzw uit Dworp tevens ook een Internationaal Karate Kampioenschap in de sportzaal van Beersel. Iedereen is welkom op dit internationaal tornooi.

 Meer info : http://www.oostersekrijgskunstschool.com

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief