Jeugdploegen FC DWORP winnen eigen tornooi

C21

Jeugdploegen FC DWORP winnen eigen tornooi

Dsc_0250
De winnaars van het tornooi. Foto's © Jan Cornelis
 
Dsc_0231
Dsc_0250
 

FC Dworp won op de Rilroheide het hun jaarlijkse jeugdtornooi. Na het succes van ons U7 tornooi vorig seizoen, kozen ze dit jaar voor 2 categorieën namelijk U7 en U8. In beide reeksen waren er 4 ploegen.
In de categorie U8 won de eigen ploeg het tornooi na 3 schitterende overwinningen. De jongens hadden in hun laatste wedstrijd reeds genoeg aan een punt om ons tornooi voor de 2de keer op rij te winnen.
Volgende spelers en begeleiders zorgden voor een mooie overwinning: Jorrit, Mylan, Alex, Yoni, Arthur, Lize, Matteo, Siebe, Stefaan, Rudy en Andy.
In de categorie U7 was de tornooiwinst eveneens voor de jongens van FC Dworp. Ook zij verloren geen enkele wedstrijd en behaalden dus het maximum van de punten.
Volgende spelers en begeleiders zorgden voor een mooie overwinning: Robbe, Robbe, Enzo, Thorre, Akke, Matthias, Jens, Treslyn, Wouter, Kim en Tiki.
Jan Cornelis: "Wij willen de deelnemende ploegen, scheidsrechters en vrijwilligers bedanken voor het mooie tornooi. Ook een dankwoordje aan onze sponsor van dit seizoen: Belfius. Het seizoen zit er nu bijna op, maar ook in Dworp zijn ze al druk aan het werken voor volgend seizoen. Zo hebben wij onlangs oefentrainingen gehouden, reclame gemaakt,…

Vanaf woensdag 7 augustus 2013 houden wij opnieuw gratis oefentrainingen en dit voor jongens en meisjes tussen 5 en 15 jaar. Onze trainingen starten steeds om 18 uur en wij trainen steeds op woensdag en vrijdag. 
Neem ook maar eens een kijkje op de facebookpagina van FC Dworp 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2013
Marc Sluys
Jan Cornelis
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief