Luchtgekoelde Volkswagens rond het kasteel van BEERSEL

C21

Luchtgekoelde Volkswagens rond het kasteel van BEERSEL

Editiepajot_beersel_volkswagens_foto_olaf
Foto Olaf
 

Het 20ste luchtgekoelde volkswagen treffen georganiseerd door VW keverclub B.Bunny's zal plaatsvinden op 26 mei in de schaduw van het Kasteel van Beersel. VW Keverclub B.Bunny's hoopt op een zonnige zondag zodat vele liefhebbers zin hebben om met hun geliefde oude volkswagen (met luchtgekoelde motor) naar het kasteel komen.

 
Deze parels van oldtimers zullen de hele dag door te bezichtigen zijn rondom het kasteel.
Na de middag trekken een deel van de wagens in karavaan er op uit om deel te nemen aan de toeristische rondrit doorheende zennevallei. Iedereen die de rondrit wenst te volgen kan dit door mee te rijden met een 'londense' dubbeldekbus deze voorzien is van een panoramisch opendak!
 
Het is al voor het 5de jaar op rij dat Vw Keverclub B.Bunny's een londense dubbeldekbus ter beschikking heeft die rondrit zal volgen en is nog steeds de enige club in België uit de wereld van oldtimer treffens dat de bezoekers deze unieke belevenis aanbied.
 
Voor de 20ste editie van het luchtgekoeld volkswagen treffen organiseren ze ook een optreden van 'Music on Wheels'. De mensen van Music on Wheels zullen de bezoekers vergasten op een live optreden bovenop hun oude VW pick-upbusje.
 
Ook al staat het kasteel in de steigers, toch kan men het kasteel een bezoekje brengen(weliswaar mits betaling). De toegang tot het treffen voor bezoekers, deelname aan de rondrit met de bus en het optreden is gratis.
 
Vanaf 9u kan er ingeschreven worden (8 euro per wagen) en om 14u vertrekken “e voor de toeristische rondrit. Omstreeks 15u is er het live optreden van 'Music on Wheels' en om 17u gaat men over tot de prijsuitreiking voor o.a de 10 mooiste wagens. Doorlopend is er een onderdelenbeurs, barbecue en kinderanimatie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2013
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief