BEERSEL - Eerste dance camp van Lise Alexander enorm succes

C21

BEERSEL - Eerste dance camp van Lise Alexander enorm succes

Editiepajot_bart_devill___summercamp
Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___summercamp1
Foto © Bart Devillé
 

Lise Alexander, gekend van o.a. Pirouette-SYTYCD, organiseerde van 12/8 tot en met 16/8 een dance summer camp in Vormingscentrum Destelheide in Dworp. Samen met begeleidsters Nele Christiaens en Joy Demol zorgde zij voor een onvergetelijk danscamp voor 45 jongeren vanuit heel Vlaanderen. Er werden verschillende stijlen aangeleerd door bekende dansleraren zoals Kalila Hermant (hip hop), Evelien Ceulemans (modern), M.T. (hip hop) en Stephanie Evenepoel (jazz). Lise zelf gaf musical. De jongeren moesten vijf dansen leren tijdens de week en mochten die dan naar voor brengen tijdens een spetteren optreden op de laatste dag van het kamp. En het mag gezegd worden; het was een mooi optreden van een hoog niveau.

Lise:” Ik heb zelf enorm genoten van dit kamp. Het is eens iets anders. Door dat de dansers en danseressen bleven slapen, was er een speciale band. Normaal gezien komt er volgend jaar een tweede dance summer camp”.
Ook de jongeren waren heel opgetogen over het danskamp. Ilke:” Ik vond het een tof en leerrijk kamp. Het was tof dat er verschillende stijlen aan bod kwamen. Ik heb al deelgenomen aan danskampen maar nog niet met zo’n bekende dansleerkrachten.”  Michael:”Ik was de enigste jongen en vond dat in ’t begin wel een beetje raar. Maar het was echt een geweldig kamp. Normaal doe ik alleen hip hop maar heb nu kunnen proeven van andere stijlen.”       Kylie:”Het was een heel tof kamp en een leuke nieuwe ervaring. Volgend jaar kom ik zeker terug en ga het aanraden aan mijn vrienden om hetzelfde te doen.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief