BEERSEL - Alsembergsesteenweg krijgt onderhoudsbeurt

C21

BEERSEL - Alsembergsesteenweg krijgt onderhoudsbeurt

Agentschap_wegen_en_verkeer_2013_p200
Repro EP

Op 28 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met onderhoudswerken op de Alsembergsesteenweg (N231) in Beersel. De Alsembergsesteenweg krijgt een nieuwe laag asfalt. Eerst wordt de huidige laag afgefreesd en daarna wordt een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Volgens de huidige planning en onder voorbehoud van goede weersomstandigheden zijn de werken beëindigd op 3 september.

Overdag kan het verkeer in beide richtingen doorrijden, ’s avonds en ’s nachts (20u – 6u) wordt de Alsembergsesteenweg afgesloten. Het verkeer richting Halle wordt omgeleid via de Henry Torleylaan, de A. Vaucampslaan, de Guido Gezellestraat en de Beerselsestraat. Het verkeer richting Dworp wordt omgeleid via de Octave de Kerchove d’Exaerdestraat, de Groenstraat, de F. Daystraat, Hof ten Blooten en de Diesbeekstraat.
Bereikbaarheid op- en afritten
De afrit Huizingen op de buitenring zal afgesloten worden. Het verkeer wordt omgeleid via op- en afrittencomplex nr. 21 (Halle), de A8 (E429) Halle/Lembeek en de Bergensesteenweg(N6).
De buitenring oprijden vanop de Alsembergsesteenweg zal niet mogelijk zijn. Het verkeer kan wel de binnenring oprijden om vervolgens aan op- en afrittencomplex nr. 19 (Lot/Beersel) om te keren.
De op- en afritten Huizingen op de binnenring worden niet afgesloten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief