BEERSEL - Provinciaal verblijfcentrum Hanenbos bestaat tien jaar

C21

BEERSEL - Provinciaal verblijfcentrum Hanenbos bestaat tien jaar

Editiepajot_bart_devill___hanenbos
Foto © Bart Devillé
 

Hanenbos in de Beerselse deelgemeente Dworp is een jeugdverblijfs- en vormingscentrum midden in de natuur. Het grenst aan een 15 ha groot natuurgebied en is daarom ook een prima uitvalsbasis voor natuur- en milieueducatie. Het tien jarig bestaan wordt gevierd op 14 en 15 september.

Zaterdagnamiddag 14 september loopt het programma van 13u30 tot 17u30 onder het thema ‘Gala in het Bos’. Iedereen is welkom en de toegang gratis. Men kan deelnemen aan ‘Een voorstelling in het bos?’, ‘Op zoek naar twee wolven’, ‘Een bezoek aan het huis van de slapende reus?’. De sportievelingen kunnen zich uitleven op de nieuwe vaste klimmuur, men kan deelnemen aan een creatieve workshop en verder ook alle troeven van het provinciaal vormingscentrum Hanenbos ontdekken. Inschrijven is zaterdag niet nodig. Zaterdagavond 14 september(van 17 tot 23u) kunnen jeugd en de onderwijssector deelnemen aan een avondspel ‘De legende van Fort Hanenbos’. Men kan zich samen met een teamgenoot inschrijven voor dit avondspel via e-mail: hanenbos@vlaamsbrabant.be , vermeld je naam, die van de compagnon en jullie organisatie en laat ook weten of je blijft overnachten, inclusief ontbijt in het bos op 15 september. Deelname aan het spel kost 5 euro, ter plaatse te betalen.
Zondagochtend 15 september van 7 tot 10 uur ontbijt in het bos voor iedereen. Een ontbijt kost 5 euro(volwassenen) en 3 euro(kinderen 3-12 jaar). Inschrijven via e-mail hanenbos@vlaamsbrabant.be met vermelding van je naam en het aantal personen dat je meebrengt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief