Prachtige films op het programma in CC de Meent in ALSEMBERG

C21

Prachtige films op het programma in CC de Meent in ALSEMBERG

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Nu zondag draait CC de Meent THE GREAT GATSBY (3D), met Leonardo Di Caprio. De film is een schitterend geschreven portret van Amerika in de jaren twintig van de vorige eeuw. Naar de roman van F. Scott Fitzgerald. Deze nieuwste prent van de maker van onder andere ‘Romeo+Juliet’ en ‘Moulin Rouge’ is een feest voor ogen en oren, een diamant die prachtig uiteenspat in duizenden glittersterretjes die een hele film lang voor je ogen blijven zweven.

CC de Meent vergast de aanwezigen niet alleen op een kleine verrassing in het teken van de film, maar een onschuldige hand zal ook 3 boeken van ‘De Grote Gatsby’, het hoogtepunt uit het oeuvre van F. Scott Fitzgerald.
Ook de volgende weken staan er nog prachtige films op het programma. KAPRINGEN (15/09), de Deense beklemmende psychologische thriller van de makers van ‘Jagten’ en ‘Borgen’. De digitaal gerestaureerde versie van de tijdloze klassieker JOUR DE FETE (22/09) van Jacques Tati en de bekroonde Frans-Iraanse film LE PASSE (29/09). Het volledige filmprogramma vind je op www.demeent.be <http://www.demeent.be>  
Films kosten in voorverkoop nog steeds slechts €5, aan de kassa op zondagavond betaal €6.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2013
Elsie De Greef
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief