CC de Meent brengt top van Belgische pop- en rock-scène naar BEERSEL

C21

CC de Meent brengt top van Belgische pop- en rock-scène naar BEERSEL

An_pierle_foto_elsie_de_greef
Ingezonden foto van An Pierle
 

Het culturele seizoen is intussen volop aan de gang. Naast de vele mooie theatergezelschappen, het ruime aanbod aan humor en uiteraard ook veel aandacht voor de eigen toneel- en dansverenigingen zet CC de Meent dit seizoen ook extra in op hun aanbod voor pop- en rockliefhebbers.

De top van de Belgische pop en rockmuziek komt dit seizoen naar Beersel: A Brand, de Piepkes (met Roland, PJ de Smet & Sioen), Sarah Ferri, Roos, Spinvis, Not the Beatles, Daan, An Pierle, Wim Mertens, Raymond en Flip Kowlier. Stuk voor stuk topartiesten. Jongeren onder de 21 komen er zoals steeds in voor slechts € 10. Wie een paar concerten meepikt geniet van een abo-korting.

A Brand was eerder dit jaar één van de topacts op ondermeer het Vijverfestival en Rock Ternat met hun best of-toer. De strakste band van het land heeft een geweldige livereputatie. Op zaterdag 26 oktober krijg je één van de laatste kansen om dit aan den lijve te ondervinden, want eind oktober stoppen ze voor onbepaalde duur. Het jonge, talentvolle Polaroid Fiction is het ideale voorprogramma. Voor één keer schuiven we de tribune naar achter voor dit staande concert vol energie.

Roland, Sioen & Pieter Jan de Smet oftewel de Piepkes spelen tijdens de herfstvakantie (30/10/13 om 15u.) een fijn concert voor alle kinderen vanaf 5 jaar. Gewapend met Nederlandstalige liedjes bezingen ze de wereld.

Vrijdag 1 november komt het prachtige Spinvis langs. Topkwaliteit van een artiest die in ons taalgebied zijn gelijke niet kent. De muziek van Spinvis is op zijn plaats in het theater: genietend in het donker van razendknappe muziek met zeldzaam mooie teksten.

Sarah Ferri, met in het voorprogramma Roos, is op vrijdag 6 december te gast. Wie deze Gentse dame met Italiaanse roots nog niet aan het werk zag, mag deze kans zeker niet laten schieten: prachtige songs gezongen door een indrukwekkende stem en gegarandeerd een fijn live-concert. ‘On My Own’ was één van de zomerhits van vorig jaar, haar nieuwe single ‘The Jump’ wordt dit najaar zowel op Radio 1 als Stubru gedraaid.

Not The Beatles doen de jaren 60 en The Beatles herleven op vrijdag 20 december. De ideale manier om de feesten swingend in te zetten.

Voor het concert van Daan op 10 januari 2014 zijn er ook nog enkele mooie plaatsen beschikbaar, net als voor het concert van An Pierle op 18 januari.

Wim Mertens, een artiest van wereldniveau, komt met zijn trio langs om vrijdag 7 februari 2014.

Een weekje later staat alweer een andere rasartiest op het podium van CC de Meent: Raymond van het Groenewoud met ‘Bijna Volwassen’.

Begin maart (zaterdag 8 maart 2014) komt Flip Kowlier zijn nieuwe CD voorstellen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2013
Elsie De Greef
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief