Residentie Zennehart in ALSEMBERG valt in de prijzen

C21

Residentie Zennehart in ALSEMBERG valt in de prijzen

Editiepajot_alsemberg
Foto © Elsie De Greef
 

In rusthuis Zennehart op ‘den Alsemberg’ in Alsemberg spendeert men heel wat energie om het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken en dat is blijkbaar niet onopgemerkt gebleven. Residentie Zennehart haalt brons als derde beste rusthuis van Orpea België en kreeg een cheque van 5000 euro.

Orpea is vertegenwoordigd in de sector van de woonzorgcentra en serviceflats met een netwerk van meer dan 56 vestigingen en 6.518 bedden en de groep blijft voortdurend verder groeien. De woonzorgcentra van Orpea bieden een aangepaste woonplaats voor valide en hulpbehoevende ouderen(65+). Naast logies krijgen zij er gemeenschappelijke diensten aangeboden, hulp bij het dagelijkse leven en indien nodig ook verzorging.

Het directie sprak lovende woorden over het personeel en ze werden beloond met een mand met lekkers. Opmerkelijk is het werk van het KREA-team. Jan Vanlaet, Hanneke Agneessens en Lynn Deschutter organiseren tal van activiteiten om de sociale banden te versterken. De verhaal- en liedjesnamiddagen, het zitdansen en de maandelijkse muzikale zondagen zijn nu al legendarisch. Dit ruime aanbod vult het KREA-team aan met relaxatie– en lachtherapie, leuke uitstapjes en bibliotheek op maat.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 dec 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief