Cannabisplantage ontdekt in BEERSEL en inbraak in HALLE

C21

Cannabisplantage ontdekt in BEERSEL en inbraak in HALLE

Politielogo_heel_goed_20103_p200
EP

In een horecazaak in Dworp (Beersel) werd een cannabisplantage ontdekt die uiterst professioneel opgezet was. Twee hoofdverdazchten werdern voorgeleid. In de Borreweidestraat werd getracht in te breken in een woning. Het alarm ging echter af

Cannabisplantage ontdekt in Dworp
Woensdag vond een inval plaats in een horecazaak in Dworp. De lokale politie Halle kwam een verdachte op het spoor via de PACO-ploeg, de patrouille algemene criminaliteit en overlast. De lokale recherche voerde het verdere onderzoek. Woensdag kwam het tot een huiszoeking. In de kelder van het café werd een goed verborgen cannabisplantage ontdekt. De plantage was uiterst professioneel opgezet en was voorzien voor de kweek van een 500-tal planten. Daarnaast werd ook een oogst teruggevonden van 3,7 kg cannabis. De nieuwe plantjes (500 stekjes) stonden klaar om geplant te worden.
De twee hoofdverdachten in deze zaak werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter en onder aanhoudingsmandaat geplaatst. De plantage zelf en het materiaal werden in beslag genomen. 
Man opgepakt die poogde in te breken
Donderdagavond omstreeks 21u15 werden bewoners van de Borreweidestraat opgeschrikt door hun alarmsysteem. De politie werd verwittigd. De interventieploeg begaf zich onmiddellijk ter plaatse en kon een verdachte arresteren die over de poort geklommen was. Zijn kompaan had de vlucht genomen in nabijgelegen velden en kon niet gevat worden. De man werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau en werd inmiddels ter beschikking gesteld van het parket.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2013
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief