Ook in voorjaar 2014 vinden openbare werken plaats in BEERSEL

C21

Ook in voorjaar 2014 vinden openbare werken plaats in BEERSEL

Editiepajot_beersel_werken_foto_deville
Foto Bart Devillé
 

Ook in het voorjaar van 2014 staan er heel wat openbare werken op het programma in Beersel. Hier en daar zal uiteraard voor verkeershinder zorgen, maar in de meeste gevallen zal deze maar miniem zijn. Waar nodig worden wel omleidingen voorzien.

Zo worden in het voorjaar 2014 het vernieuwen van de asfaltslijtlagen voorzien op de Steenweg op Ukkel, vanaf het centrum van Beersel tot aan de Danislaan en de Sanatoriumstraat tussen de aanslag met de Dekt en de watertoren. Eveneens worden een aantal plaatselijke asfaltherstellingen uitgevoerd in de Beukenbosstraat, Genstberg en Ingendaellaan in Alsemberg, Wijmenhofstraat in Dworp, Kerkhofstraat, Emiel Debusscherstraat en Zennestraat in Lot en de Lotsestraat in Beersel.
Wat voet- en fietspaden betreft start aannemer Van Hoorebeeck in het voorjaar met de vernieuwing en aanleg van een voet- en fietspad in de Zennestraat van de J.Huysmanslaan tot aan de A.Denystraat in Lot. Eveneens in het voorjaar is de heraanleg van de voetpaden voorzien in de Sint-Leonarduslaan in Huizingen. Uiteraard wordt er verder werk gemaakt van de Dworpsestraat in Lot. Na de ‘doortocht’ van de verschillende nutsleidingen voor onder meer gas –en elektriciteitsvoorziening en de nadien uit te voeren overkoepelingen van de huizen op de respectievelijke leiding(en) zal een nieuwe openbare verlichting geplaatst worden. Nadien start de gefaseerde vernieuwing van de voetpaden en zal ook de asfaltverharding van de rijweg van een nieuwe slijtlaag voorzien worden. Meer info: Dienst Openbare Werken 02/359.17.17, infrastructuur@beersel.be en www.beersel.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief