Tweede huwelijksbeurs Mooi Trouwen in het kasteel van HUIZINGEN

C21

Tweede huwelijksbeurs Mooi Trouwen in het kasteel van HUIZINGEN

Editiepajot_huizingen
Ingezonden foto / sfeerfoto van vorig jaar
 

Op 9 februari organiseert huwelijksspecialist 'Mooi Trouwen' zijn tweede huwelijksbeurs in het kasteel van Huizingen. De eerste editie vorig jaar was een groot succes, de organisatie mikt met deze beurs op nog interessantere standhouders, meer bezoekers en adembenemende modeshows. Het is de bedoeling om een kwalitatief aanbod op een regionale en betaalbare basis aan te bieden, de inkom in het domein en de beurs zijn volledig gratis.

De beurs is de grootste en meeste complete beurs van de streek en een goed alternatief voor de onpersoonlijke megabeurzen in de grootsteden. Ook de website http://www.mooitrouwen.be  is steeds meer en meer dé referentie voor al wie wil trouwen in de zennevalei en het Pajottenland en het aantal dagelijkse bezoekers stijgt gestaag.

Mooi Trouwen is een vereniging van Halse ondernemers die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van je mooiste dag van je leven en staan garant voor persoonlijk en betaalbaar trouwen. De beurs is gratis te bezoeken op 9 februari van 11 tot 18 uur met modeshows van Talent Models om 14 en 16 uur. Alle extra info kan men vinden op http://www.mooitrouwen.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief