Wim Mertens in CC de Meent in ALSEMBERG

C21

Wim Mertens in CC de Meent in ALSEMBERG

Editiepajot_alsemberg
Ingezonden foto
 

Wim Mertens is een internationaal gerenommeerd Belgisch componist. Hij speelt piano, klassieke gitaar en zingt met een karakteristiek hoge stem. Vrijdag 7 februari krijg je een unieke kans om een internationaal opererend artiest van dit formaat in de buurt aan het werk te zien.

Noord- en Midden-Amerika, Japan, Rusland en bij uitbreiding de hele wereld heeft hij afgereisd. Solo of in groepsverband, achter de piano of met een klassieke gitaar op schoot, Wim Mertens weet zelfs de grootste concertzalen in vervoering te brengen.

For amusement only, een elektronische compositie voor flipperkasten, was in 1980 het begin van een indrukwekkend oeuvre vol toegankelijke liederen en lange complexe muziekstukken voor soms ongebruikelijke bezettingen. Meer dan 30 jaar later en 50 albums verder wordt zijn indrukwekkend oeuvre vaak ingezet om films of reclamecampagnes te ondersteunen, denk maar aan zijn Struggle for Pleasure waar Proximus groot mee werd.

Vrijdag 7 februari om 20u15 kan je het Wim Mertens trio (Piano & zang: Wim Mertens, Viool: Tatiana Samouil & Cello: Lode Vercampt) aan het werk zien in CC de Meent. Tickets via www.demeent.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief