BEERSEL Werken Zennestraat in Lot blijven beperkt tot aan A.Denysstraat

C21

BEERSEL Werken Zennestraat in Lot blijven beperkt tot aan A.Denysstraat

Editiepajot_bart_devill___zennestraat
foto Bart Devillé
 

Zopas raakte bekend en meldden wij ook dat vanaf maandag 10 februari in de Zennestraat in Lot(vanaf rotonde in de J.Huysmanslaan tot het kruispunt met de A.Denystraat) een nieuw voet - fietspad wordt aangelegd. De werken starten aan de onpare zijde, daarna wordt ook de pare zijde vernieuwd. Tijdens de werken wordt het verkeer geregeld door verkeerslichten. In Lot werd nu gehoopt dat na de afwerking van dit gedeelte ook het stuk zou aangepakt worden van aan het kruispunt met de A.Denystraat tot de rotonde aan de vroegere Welkom.

Er was in de loop van vorig jaar immers een verklaring van de Schepen van Mobiliteit Michel Ruykens(sp.a-Groen), waar uit kon begrepen worden dat over de ganse lengte van de Zennestraat een nieuw voet- fietspad zou aangelegd worden….
Schepen van Openbare Werken, Hilde Ecker(CD&V), zegt het echter anders: “Er is enkel voorzien te werken op het ‘kleine’ stukje Zennestraat. De financiering van deze werken gebeurt via de afgeschafte rotonde aan Lobbos. De eerdere verklaring van schepen Michel Ruykens moet een vergissing zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief