Uitbreidingswerken Das Security in LOT bijna voltooid

C21

Uitbreidingswerken Das Security in LOT bijna voltooid

Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / het magazijn is reeds volledig af
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / de burelen, vergaderzaal en gangen vragen nog een likje verf
 

Das Security is gekend in de streek voor zijn inbraakalarmsystemen, brandalarm, camerabewaking en toegangscontrole. Prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en service zijn de troeven die er toe lijden dat Das Security een continue groei kent. Het spreekt voor zichzelf dat de beschikbare ruimte mee moet groeien zodat ook orde en netheid de eerder beschreven troeven kunnen ondersteunen.  

Het bedrijf kan reeds jaren lang het kwaliteitslabel INCERT voorleggen. Door hun professionele aanpak groeide de eenmanszaak van Rudy Deschuyteneer tot een volwaardig bedrijf. Zo beschikt Das Security over een showroom waarin de laatste nieuwigheden voorgesteld worden, een geautomatiseerd magazijn waarin elke component  getraceerd kan worden, een afzonderlijke ruimte voor het recycleren van de afvalstoffen (batterijen, kabel, metaal, verpakking, restafval, enz….), een vergaderzaal die ter beschikking staat voor opleidingen van het personeel en partners, presentaties naar klanten, polyvalente ruimte, de nodige burelen voor administratie, boekhouding, back-office, enz….  en een ruime parking voor de klanten.

Rudy Deschuyteneer: «Nog enkele likjes verf, wat plinten plaatsen en hier en daar een afwerkingsplaatje zijn de kleine dingen die het geheel perfect zullen maken zodat u in de toekomst zal kunnen blijven rekenen op de goede zorgen van Das Security. Uiteraard zou dit nooit mogelijk geweest zijn zonder de aanwezigheid van een sterk bekwaam team zowel op de werf als op kantoor en een vrouw die 200% achter mij staat en daarboven ook nog halftijds in het bedrijf werkt. De definitieve opening  zal plaats vinden ergens in 2014, wordt vervolgd dus.»

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2014
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief