De Oostersekrijgskunstschool van DWORP organiseert kinderyoga

C21

De Oostersekrijgskunstschool van DWORP organiseert kinderyoga

Editiepajot_dworp
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 29 maart en 12 april organiseert de Oostersekrijgskunstschool van Dworp een workshop ‘Kinderyoga’ in de Sportschuur van Dworp. Kinderen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar zijn toegelaten. Je kan inschrijven via info@oostersekrijgskunstschool.com

Wat kan je verwachten? Ze gaan op avontuur in het bos, ze zwemmen met dolfijnen, ze worden indianen of echte krijgers. Ze luisteren naar de bloemen, de bomen, de dieren en doen ze ook allemaal na. Ze leven hun uit, springen, dansen en zingen en maken het daarna heel stil. Ze leren ademen en geven elkaar een heerlijke massage. In een kinderyogales worden de yoga-oefeningen op een speelse wijze gegeven. Er is een leuke afwisseling tussen actie en ontlading enerzijds, en rust en relaxatie anderzijds.

Lesgeefster, Inse Van Rosom: “Een yogales bestaat uit verschillende onderdelen onder andere yoga-houdingen (asana’s) gericht op concentratie, ontlading van emoties, relaxatie, ademhalingsoefeningen, massage,... Met yoga ontwikkel je zelfvertrouwen, een gezond zelfbeeld, evenwicht, rust, respect voor jezelf en elkaar, concentratie en creativiteit.”

Voor meer info: OKS vzw, 0476/98 20 52
info@oostersekrijgskunstschool.com

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief