BEERSEL - OKRA Dworp in carnavalsstemming

C21

BEERSEL - OKRA Dworp in carnavalsstemming

Eeditiepajot_beersel_okra_foto_olaf
Foto Olaf
 

De maandelijkse vergadering van OKRA Dworp verliep in carnavalsstemming. Voor de gelegenheid werd aan iedereen gevraagd zich in leuke kledij te steken.

 En of de aanwezigen het begrepen hadden !! Het leek erop dat er een wedstrijd aan de gang was voor de leukste verkleedpartij. Naast een groep van vijf rasechte Spaanse flamencoschonen met hun zanger gitarist zagen we twee ontsnapte gevangenen, een pater-proever van de abdij van Westmalle, een chirurg met bijhorende maxispuit, clowns, hype dames in charlestonkledij, Maya de bij, een Lieveheersbeestje, een dame die recht van een safari terug kwam, roodkapje en nog veel meer. De clou van de dag was zeker de pater die een aanval kreeg van trapistisitisch en zo maar van zijn stekken draaide. Gelukkig was er een dokter in de zaal die met drie inspuitingen van Leffe alle onheil kon voorkomen. Na een kwartiertje was alle leed geleden en we zagen de pater-proever achteraf zelfs mee de zaal opruimen.
 
De Okraafdeling van Dworp, beter gekend als de vroegere bond van gepensioneerden, mag gerust als één der meest dynamische verenigingen uit de streek genoemd worden. Maandelijks is er een bijeenkomst voorzien met telkens één of andere speciale activiteit op het programma. Daarnaast worden er tal van uitstappen georganiseerd en kunnen de leden genieten van voordrachten, bedevaarten en optredens allerlei.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2014
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief