BEERSEL - Yaiza Onnockx(25) haalt het podium van Miss Wellness Beauty

C21

BEERSEL - Yaiza Onnockx(25) haalt het podium van Miss Wellness Beauty

Editiepajot_bart_devill___yaiza
foto Bart Devillé
 

Onlangs mocht Yaiza Onnockx afkomstig van de Beerselse deelgemeente Dworp, maar momenteel inwoonster van Koningslo(Vilvoorde), samen met negen andere meisjes deelnemen aan de finale Miss Wellness Beauty die plaats vond in de Zuiderkroon in Antwerpen.

Yaiza is al enkele jaren aan de slag in de schoonheidssector en startte met haar eigen schoonheidssalon ‘Pura Belleza Yaiza’ in Koningslo(Vilvoorde). Met haar deelname aan de Miss Wellness Beauty verkiezing wilde zij naar eigen zeggen de beauty- en wellnesswereld helpen een gezicht te geven, deze sector op een correcte professionele manier op de kaart te zetten en te vertegenwoordigen gedurende een volledig jaar.
 
Voor de verkiezing werd niets aan het toeval overgelaten en de kandidaten moesten letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voorzetten. Liesbeth Seynaeve behaalde de eerste plaats. Eerste eredame werd Audrey Detaille en tweede dus Yaiza Onnockx die ook de prijs van de meest fotogenieke kandidate kreeg.
 
Al bij al bracht een en ander toch heel wat teweeg bij Yaiza: “Ik maakte een toffe periode mee al was het soms wel zwaar, je wordt meer herkend op straat en regelmatig gaan wij met ons team, de miss en haar beide eredames, samen op stap. Het was ook allemaal goed voor de naambekendheid van mijn zaak. “
 
Voor de toekomst wil Yaiza nog deelnemen aan andere miss-verkiezingen. Wel alleen wanneer zij er 100% kan achter staan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief