BEERSEL - 17de Wijkfeest ‘Rond de Vaart’ in Lot wordt topper

C21

BEERSEL - 17de Wijkfeest ‘Rond de Vaart’ in Lot wordt topper

Editiepajot_bart_devill___lot
foto Bart Devillé
 

Als er moet gefeest worden ‘Ronde de Vaart’ in Lot, weet men van wanten. Voor het 17de wijkfeest werd eens te meer een programma in elkaar gebokst waar de meest moeilijke wel zijn of haar gading zal vinden. Er werd nu werkelijk niets aan het toeval overgelaten. Een brede waaier van activiteiten is dan ook het resultaat.

Zoals in het verleden vindt dit wijkfeest plaats in en rond het chalet in de Fr.Walravensstraat(over de vaart) in Lot. Vrijdag 9 mei vanaf 18u worden vrouwen en mannen, jong en oud, verwacht om een balletje te gooien of petanque te spelen. Let op, het wordt géén tornooi, wel een gezellig samenzijn van buren en kennissen. Er kunnen maximum 8 ploegen(triplet) voorzien van eigen petanqueballen mee doen. Competitiespelers(-sters) worden niet toegelaten. Inschrijven op voorhand via fc160969@skynet.be .
 
De Bloemenverkoop blijft nog steeds dè pijler van het gebeuren. De wijk ‘over de Vaart’ er mooi en fris laten uitzien is jaarlijks de bedoeling van de organisatoren. Het wordt zaterdag 10 mei alleszins een drukke bedoening: voor de traditionele rommelmarkt wordt er afgesproken aan de feesttent vanaf 9u30, de bloemenverkoop vangt aan vanaf 10 uur. Verder is er nog een tentoonstelling tot 17u met plaatselijke kunstenaars, infostanden van Lotgevallen en het Heemkundig Genootschap van Withem Beersel, fotocollage met thema ‘Lot in alle stoeten’ en kinderanimatie.
 
Men zal er ook kunnen genieten van allerhande optredens: 11u orgel ‘heen en weer’, 16u30 K2 & Co of een leuke jonge bende die ervoor zal zorgen dat de jongeren zich niet hoeven te vervelen, om 18u15 optreden Laurel & Hardy, 20u30 Yves Seghers en vanaf 21u15 Jak Puut. Er wordt gezorgd voor een verwarmde tent met houten vloer, de hongerigen zullen er wel hun gading vinden en de ingang is en blijft gratis.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief