Laatbloeiersacademie niet meer weg te denken in BEERSEL

C21

Laatbloeiersacademie niet meer weg te denken in BEERSEL

Editiepajot_beersel_academie_foto_deville
Foto Bart Devillé
 

In de foyer van CC de Meent vond de opening plaats van de tentoonstelling van de werken van de leerlingen van de Laatbloeiersacademie. En hier voor was er heel wat belangstelling. Deze tentoonstelling kan nog bezocht worden tot en met 31 mei.

‘Speciaal’ aan deze opening was wel dat niet onmiddellijk de politiekers in de kijker liepen, maar wel de docenten en cursisten doe borg stonden voor een erg gevarieerde ‘officiële’ opening met lezingen, voordragen van gedichten en muziek.
Zoals CC de Meent zelf zorgt voor het organiseren van optredens, cursussen en andere voorstellingen en activiteiten, mag zij ook De Laatbloeiersacademie op haar palmares vermelden. De Laatbloeiersacademie zag het levenslicht 15 jaar geleden met drie cursussen en twee docenten Hollemans en Vandervennet. Vandaag kan men terecht in drie lokalen, worden er 20 cursussen gegeven door 12 docenten aan niet minder dan 120 leerlingen. Inderdaad, de Laatbloeiersacademie wordt groot!
De leerlingen of cursisten komen uit Beersel, Halle, Schaarbeek, Sint-Pieters-Leeuw, Liedekerke, Sint-Genesius-Rode, Dilbeek, Wemmel, Elewijt, Gooik, Grimbergen, Linkebeek, Ternat, Kampenhout en Vorst. Zij kunnen kiezen uit o.m. tekenen, schilderen, schilderen met acryl, kalligrafie, Alsem Digitaal, fotografie, enz….
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief