BEERSEL - Werken op Winderickxplein komen er aan

C21

BEERSEL - Werken op Winderickxplein komen er aan

Editiepajot_bart_devill___werken_alsemberg
foto Bart Devillé
 

In Beersel worden de volgende dagen enkele wegenwerken uitgevoerd. Zo is er het vernieuwen van de voegvulling kasseien parking Winderickxplein langs de Steenweg op Eigenbrakel en asfalteringswerken Oude Nijvelsebaan/Zavelbergweg op het grondgebied Sint-Genesius-Rode/Beersel.

Voor het vernieuwen van de voegvulling kasseien parking Winderickxplein langs de Steenweg op Eigenbrakel, worden de eigenlijke werken voorzien voor donderdag 15 en vrijdag 16 mei. Parkeerverbod wordt op 14/5 geplaatst. Om te voorkomen dat de nieuw geplaatste voegvulling terug los komt is een uitharding periode van 2 weken noodzakelijk. Hiertoe wordt de parkeerplaats volledig afgesloten tussen 15 en 30 mei 2014.
 
Afhankelijk van de weersomstandigheden starten op 14 mei de voorbereidende werken tot het asfalteren van de gemeenschappelijke weggedeelten van de Oude Nijvelsebaan(Alsemberg) en de Zavelbergweg(Sint-Genesius-Rode). Aannemer Wawebo voert eerst voorbereidende werken uit voor gestart wordt met het affrezen en vernieuwen van de asfalt toplaag vanaf 19 mei 2014.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief