BEERSEL - Winaars wedstrijd 1ste Lambiekfeest kregen hun prijs

C21

BEERSEL - Winaars wedstrijd 1ste Lambiekfeest kregen hun prijs

Editiepajot_bart_devill___winnaars_lambiekfeest
foto Bart Devillé
 

Op zondag 3 mei werd het eerste Lambiekfeest georganiseerd in Beersel, dit als afwisseling van de Kasteelfeesten die voortaan om de twee jaar zullen plaatsvinden zoals dus het Lambiekfeest. En het werd onmiddellijk een schot in de roos. Het Bezoekerscentrum De Lambiek en parking liepen goed vol.

De hele omgeving was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een Breugeliaans tafereel en alle medewerkers hadden zich uitgedost in traditionele kledij. De bezoekers werden vergast op een uitgebreid assortiment lambiekbieren en lekkere streekgerechten. Ook aan de kinderen werd gedacht.
 
Blikvanger van de avond was wel een twee meter hoge fles, een realisatie van André Vanderelst, waarvan men moest raden uit hoeveel kurken ze was opgebouwd. De wedstrijd leverde 10 winnaars op die elk een mand streekproducten in de wacht sleepten.

Uiteindelijk bleek de fles opgebouwd uit 3.571 kurken. De familie Van de Velde-Llamas was er het dichtste bij en gokte op 3.573 kurken. Gingen nog met een prijs naar huis: Magda Cooreman, Annelies Peeters, Serena Kellaert, Werner Vrancken, Stéphane Van Roy, Familie Robignon, Thierry Van Linthoudt, Jonas Borremans en Nadia Van Turnhoudt. Na de prijsuitreiking werd ook dit eerste Lambiekfeest geëvalueerd.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief