BEERSEL - Chirojongens Dworp kunnen in poortgebouw pastorie terecht

C21

BEERSEL - Chirojongens Dworp kunnen in poortgebouw pastorie terecht

Editiepajot_bart_devill___chiro
foto Bart Devillé
 

Afgelopen zondag is er om nog onbekende reden brand ontstaan in de lokalen van de Chirojongens Dworp op de Vroenenbosstraat. In afwachting van de nodige herstellingen door een gespecialiseerde firma kan de Chiro zijn lokalen tijdelijk niet gebruiken. Een oplossing was dus nodig en is vrij snel gevonden in overleg met verschillende betrokken partijen.

Dankzij PAC(Parochiaal Actie Comité)Dworp kunnen de Chirojongens voor hun wekelijkse werking op zondag terecht in het poortgebouw aan de Pastorie. Voor de vergaderingen van de leiding en de kampvoorbereidingen zullen de jongens gebruik kunnen maken van 2 lokalen van de Chiromeisjes Dworp. De lokalen op de Vroenenbosstraat zullen naar verwachting terug gebruiksklaar zijn ten laatste tegen het volgende werkjaar.
 
De Chirojongens hadden dit weekend (17 en 18 mei) een carwash gepland aan hun lokalen. Op deze locatie zal dit niet lukken maar de gemeente bood een oplossing aan: de parking tussen de Sportschuur en Sint-Victor wordt afgesloten en de jongens kunnen daar hun carwash organiseren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief