BEERSEL - Ook dit jaar ‘Beersel op Hete Kolen’

C21

BEERSEL - Ook dit jaar ‘Beersel op Hete Kolen’

Editiepajot_bart_devill___bohk
foto Bart Devillé
 

Op zondag 29 juni organiseert de vzw Experanto aan het Kasteel van Beersel ook dit jaar het evenement ‘Beersel op Hete Kolen’. Voor wie het nog niet zou weten, ‘Beersel op Hete Kolen’ is een barbecuewedstrijd waar ploegen het tegen elkaar opnemen in verschillende categorieën. De ploegen kunnen hun creativiteit niet enkel botvieren op het culinaire aspect, maar ook op het thema bij de inkleding van hun stand, dit jaar ‘Den Toer’.

Het publiek kan bij de deelnemende ploegen kleine porties kopen. De opbrengst hiervan komt ten goede van de ploeg zelf, voor hun clubkas. Dankzij de bereidwillige medewerking van enkele sponsors krijgen de ploegen een uitgebreid basispakket met o.a. vlees, houtskool, …
 
Dit jaar wordt een extra prijs voorzien voor jeugdbewegingen of kookploegen van jeugdbewegingen. Nu al kan worden gezegd dat deze prijs goed van pas zal komen tijdens hun bivak of kamp in de zomer.
Vzw Experanto is opgericht met als doel fysisch en mentaal gehandicapte jeugd te ondersteunen. Zo werd o.m. de organisatie FriS, met werking in Beersel, al ondersteund.
 
Wie geïnteresseerd is om als ploeg deel te nemen, laat dit weten via hetekolen@gmail.com . Info: www.hetekolen.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief