BEERSEL - Luchtgekoelde Volkswagen te kijk

C21

BEERSEL - Luchtgekoelde Volkswagen te kijk

Editiepajot_beersel_volkswagern
Ingezonden foto
 

Het 21ste luchtgekoelde Volkwagen treffen georganiseerd door VW keverclub B.Bunny's zal plaatsvinden in de schaduw van het Kasteel van Beersel en dat op 1 juni.

 VW Keverclub B.Bunny's hoopt op een zonnige zondag zodat vele liefhebbers zin hebben om met hun geliefde oude volkswagen (met luchtgekoelde motor) naar het kasteel te komen en de bezoekers een leuke familie uitstap kunnen beleven. De kindjes kunnen zich uitleven op de verschillende springkastelen, een ballonfiguurtje krijgen van de clown of hun gezichtje laten schminken.
De parels van oldtimers zullen de hele dag door te bezichtigen zijn aan het kasteel. Ook een bezoekje aan het historische kasteel (in volle restauratie) behoort tot de mogelijkheden.
Om 14u vertrekt een deel van de wagens in karavaan er op uit om deel te nemen aan de toeristische rondrit doorheen de Zennevallei. Iedereen die de rondrit wenst te volgen kan dit door mee te rijden met een 'Londense' dubbeldekbus die voorzien is van een panoramisch opendak (en bij regenweer gesloten kan worden)! De toeristische rondrit volgen met de bus is volledig gratis!.
De toegang tot het treffen voor bezoekers (niet tot het kasteel) is gratis
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief