BEERSEL - Graffity spuiters N-VA borden betrapt

C21

BEERSEL - Graffity spuiters N-VA borden betrapt

Editiepajot_bart_devill___betrapt_op_graffity
foto Bart Devillé
 

Donderdagavond werden twee vandalen op heterdaad betrapt bij het spuiten van rode graffiti op affiches van N-VA kopman voor de Vlaamse Raad, Ben Weyts.

Toen N-VA sympathisanten Willem en Hanneke aan hun plakronde bezig waren, zagen ze een motorrijder met passagier die zich nogal verdacht gedroegen in de buurt van N-VA verkiezingsborden langs de Alsembergsesteenweg, rechttegenover Boelekewis in Huizingen. Willem en Hanneke parkeerden hun wagen even verderop en hielden de twee personen in 't oog. Toen  ze rode verf begonnen te spuiten op de N-VA verkiezingsborden werd er geroepen. De vandalen schrokken en reden vliegensvlug weg met hun brommer. Willem kon de nummerplaat noteren en er zal dan ook klacht ingediend worden bij de politie.
Opvallend was dat er een vijftal verschillende verkiezingsborden stonden en dat alleen die van N-VA werden geviseerd.

Het aanhoudend vandalisme en rode tags op zijn affiches, hij leed intussen al zeker voor 1500€ schade, kunnen Ben Weyts niet moedeloos doen worden. Integendeel. Het geeft hem naar eigen zeggen juist extra mentale kracht om er flink tegenaan te gaan. Volgens Ben zijn het vooral zij die een uitdaging vormen, die geviseerd worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief