De 11 juli-viering in BEERSEL

C21

De 11 juli-viering in BEERSEL

Ballon
EP

De 11 juli-viering nu vrijdag in Beersel start dit jaar al om 16u met kinderanimatie op het grasveld aan CC de Meent. Kinderen kunnen zich uitleven in een middeleeuws dorp: hun vechtkunst oefenen of leren boogschieten, zich laten schminken als prinses of meewerken aan een levensgroot schilderij van de guldensporenslag. Ouders of grootouders kunnen ondertussen genieten van een lekker streekbier in de middeleeuwse herberg.

Om 19u30 wordt alles in gereedheid gebracht voor het opstijgen van de luchtballon, voor de gelegenheid verfraaid met een Vlaamse leeuw. Uit de juiste inzendingen loten we 6 gelukkigen. De 6 winnaars van de ballonwedstrijd krijgen een gratis ticket om mee te vliegen met de luchtballon.
Na de gelegenheidstoespraken is er vanaf 20u30 in de schouwburg van CC de Meent een zangfeest. De Beerselse koren kozen enkele muzikale pareltjes uit om samen met het publiek de stembanden op te warmen. Aansluitend brengt Bar Sanseveria een muziekshow waarin al de klassiekers uit het Nederlandstalige repertoire aan bod komen. De Vlaamse feestdag wordt traditioneel afgesloten met een feestelijke receptie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief