BEERSEL - Oosterse Krijgskunst School DWORP bereidt nieuw seizoen voor

C21

BEERSEL - Oosterse Krijgskunst School DWORP bereidt nieuw seizoen voor

Judo
EP

Na een weldoende vakantie is men bij Oosterse Krijgskunst School in Dworp volop bezig met de voorbereidingen naar het nieuwe sportseizoen toe. Bij de Oosterse Krijgskunst School(OKS) kan men terecht voor judo, karate, ju-jutsu en nieuw semi-contact.

En men is er niet moeilijk. In tegenstelling tot wat velen denken ben je ‘nooit te laat’ of ‘achter op anderen’. Het gaat immers niet over een lessenreeks maar over een training, een volwaardige sport en/of krijgskunst. Men heeft hier geen ‘begin’ of ‘einde’ van een sportseizoen: je kunt dus gerust om het even wanneer instappen. Vijf jaar is wel de minimum leeftijd.
Nieuwe leden kunnen vanaf augustus reeds een voorschot betalen van 50 euro om zich in te schrijven voor het nieuw sportseizoen. Betaling gebeurt op rekeningnummer BE 74 7865 8263 2807 van OKS vzw en dit met melding van jouw gekozen sport + volledige naam. Er kan terug getraind worden in de Soportschuur te Dworp: judo vanaf 11 augustus iedere maandag en donderdag van 19u tot 20u, karate vanaf 12 augustus iedere dinsdag en vrijdag van 19u tot 20u, geen training 15 augustus, semi-contact vanaf 12 augustus iedere dinsdag van 20 tot 21u en ju-jutsu vanaf 13 augustus iedere woensdag van 19u tot 20u.

Vanaf september hervat men de vaste trainingsdagen en uren te Dworp en Halle. De nieuwe afdeling semi-contact start op woensdag 10 september. Het volledige lessenrooster en andere info is terug te vinden op www.oostersekrijgskunstschool.com 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jul 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief